Kotimaiseman välittävät välittäjät

Kotimaiseman laillistetut kiinteistönvälittäjät (LKV)

Kotimaisemassa työskentelee kolme iloista yrittäjää, jotka ovat kiinteistönvälitysalan kokeneita ammattilaisia. Nykyaikaisen markkinointiosaamisen lisäksi vahvuutenamme on korkea ammattitaito ja ajantasainen tieto alueen asuntomarkkinoista. 

Titteliruletissa toimitusjohtajaksi nimetty Tuula Sahlman hoitaa yrityksen juoksevat asiat ja luovan kirjoittamisen. Alan rautainen ammattilainen, jolla on aina verkot pyytämässä muuallakin kuin Kostamonlammessa! Tarkkana ja loistavana neuvottelijana Tuula saa asian kuin asian järjestymään.

Välitysliikkeen vastaavana hoitajana ylempiarvoisena kiinteistönvälittäjänä Janne Hiltunen pitää yrityksen paperit jiirissä ja rattaat pyörimässä. Puhuu vähän, mutta todellista asiaa ranskalaisilla viivoilla. Jiireistä puheenollen Jannella on myös rakennusalan ammattilaisena huumoria tulkita mystisiä KH-kortteja.

Markkinoinnista ja yrityksen viestinnästä vastaavana markkinointiylipäällikkönä toimii miehittämättömän ilma-aluksen kapteeni Joonas Mäki-Kokkila. Kuvaus ja kamera käy, kuuluu Joonaksen päivittäiseen sanavarastoon. Asuntokuvausta ja 3D-skannausta aamupuuroksi syönyt kaupanvahvistaja saa kuvankäsittelytaidoillaan muutkin yrittäjäkollegansa näyttämään hyvältä somessa!

Varaa maksuton tapaaminen
tällä lomakkeella: