Vaikka kodin maisema vaihtuu, sielunmaisema pysyy

Näin Kotimaisemalla toimitaan

Oletpa ostamassa tai myymässä kotiasi, haluamme tuntea sinut ja elämäntilanteesi. Vain tältä pohjalta voimme olla luottamuksesi arvoisia ja tarjota asiantuntevaa palvelua.


Käytössämme on aina ajantasaisimmat keinot kotien markkinointiin ja myyntiin, joilla sinäkin voit erottua massasta eduksesi. Lisäksi tarjoamme asunnon ostajille uuden teknologian mahdollistamat hyödyt – näin jokainen pääsee tutustumaan myytäviin koteihin uudella ja toimivammalla tavalla.


Uudet tavat myydä koteja sisältyvät kaikkiin sopimuksiin

Periaatteemme on, että välityssopimuksen hinnan ei tule nousta siitä, että sinä saat parempaa markkinointia. Siksi toteutamme ilman erillisiä kustannuksia 3D-esittelyt, valokuvaukset, ilmakuvaukset ja virtuaaliesittelyt yleisimpiin käytössä oleviin mobiililaitteisiin sekä tietokoneisiin.

Noudatamme hyvää välitystapaa

Laki velvoittaa välitysliikkeen noudattamaan hyvää välitystapaa. Ohje hyvästä välitystavasta ohjaa välitysliikkeen toimintaa asuntojen myyntiin ja markkinointiin.

Käytännön toimissa hyvä välitystapa näkyy mm. tarvittavien asiakirjojen hankinnassa ja tarjousneuvottelujen hoitamisessa. Vastaamme tästä kaikesta tunnollisesti ja vuosien ammattitaidolla.

Kotimaisema on Kiinteistönvälitysalan keskusliiton jäsen.

Varaa maksuton tapaaminen
tällä lomakkeella: