Uuden kodin ostaminen on nyt mukavampaa kuin koskaan.

Asunnon, kiinteistön tai
omakotitalon osto Joensuusta

Uusi tapa etsiä kotia on tullut jäädäkseen. Virtuaalisten asuntoesittelyiden ansiosta myytäviin asuntoihin tutustuminen on kätevämpää kuin uskotkaan. Saat tutustua helposti kotisohvaltasi käsin mieluisimpiin kohteisiin – aivan kuin pääsisit paikan päälle!

Myytävänä olevat kodit

Joensuun Kotimaiseman myytävät kohteet. Kun löydät jotain tutustumisen arvoista, varaa rohkeasti virtuaaliesittely välittäjältämme!

Etäesittelyt

Tutustut helposti jokaiseen meillä myynnissä olevaan kohteeseen, kun katsot ilmoitusten yhteydestä löytyvät videoesittelyt. Näin saat tietoosi välittäjän kertomat parhaat tärpit asunnoista!

Kun löydät itseäsi kiinnostavia kohteita, voit varata niistä jokaiseen virtuaalisen asuntoesittelyn. Säästät aikaa, kun ehdit vierailla alle tunnissa useammassa eri kodissa. Lisäksi voit varata live-esittelyn kohteisiin, joihin haluat tutustua fyysisesti paikan päällä. Näin tunteesi uudesta kodista voi vahvistua entisestään.

Mikäli asunto alkaa tuntumaan omalta, pääsemme seuraavaksi toteuttamaan unelmasi. Ja mikä parasta, välittäjän hoitaessa kauppajärjestelyt voit itse keskittyä sisustamiseen ja käytännön järjestelyihin!

Hakuvahti

Eikö tarjonnastamme löytänyt sinulle sopivaa asuntoa? Kerro meille mitä etsit ja jätä yhteystietosi. Näin voimme pitää silmämme auki ja ilmoittaa heti, kun jotain sopivaa tulee myyntiin – halutuimmat kodit liikkuvat usein vauhdilla.

Kerro meille kriteerisi, niin tiedät kun sinun uusi kotisi ilmestyy markkinoille!

Ostotoimeksianto

Tarvitsetko välittäjän löytämään sinulle uuden kodin? Kun teet meille ostotoimeksiannon, etsimme kohdennetun markkinoinnin keinoin asuntoja, jotka vastaavat toiveitasi – hyödynnämme sähköisiä kanavia ja perinteistä jalkatyötä.

Sopivan kodin löydyttyä hankimme asiakirjat tarjouksen tekemiseksi ja hoidamme kauppaan tarvittavat järjestelyt.

Näin sinun on mahdollista löytää koti, jota ei vielä markkinoilta löydy!

Varaa maksuton tapaaminen
tällä lomakkeella: