Varaa maksuton tapaaminen kanssamme!

Omakoti- ja paritalot

Välityspalkkio 2,5% (sis. alv)
Minimipalkkio omakoti-/paritalo 4 500 €
(sis. alv ja asiakirjakustannukset)

Osakehuoneistot

Välityspalkkio 2,5% (sis. alv)
Minimipalkkio osakkeet 3 500 €
(sis. alv ja asiakirjakustannukset)

Tarjoamme kattavan välityspalvelun Joensuun seudun, Kontiolahden ja Liperin alueella. Katso hinnastomme kokonaisuudessaan tästä.

Välityskohteidemme myynti toteutetaan uudella tavalla. Tarjoamme ensimmäisenä Pohjois-Karjalassa modernin välityspalvelun asunnon myyntiin – tuotamme uusimmalla teknologialla jokaisesta kohteesta näyttävän virtuaalisen 3D-taloesittelyn, laadukkaat videoesittelyt, ammattivalokuvauksen ja ilmakuvamateriaalit.

Myös asiakkaiden kertoman mukaan, meistä taidetaan tykätä!

Joensuun Kotimaisema Oy LKV
5.0
Based on 16 reviews
powered by Google
Pekka Pasanen
Pekka Pasanen
07:47 23 Dec 22
Markkinointi nykyaikaista 3D-kuvineen ja esittelyineen. Yritys satsannut tähän paljon ja se osoitti minulle arvostusta asiakasta kohtaan. Joonas toimi koko prosessin ajan ammattitaitoisesti ja tunsin koko ajan homman olevan hyvissä käsissä.
Juha Lötjönen
Juha Lötjönen
17:08 22 Dec 22
Asunnon myynti onnistui kuin elokuvissa! Myyntikuvat olivat todella laadukkaat ja välittäjä hoiti oman hommansa todella ammattimaisesti ja huolella. Asunto menikin kaupaksi alle viikossa.
Emmi Honkanen
Emmi Honkanen
18:39 14 Dec 22
Saimme Joensuun Kotimaisemalta asiantuntevaa, turvallista ja asiakaslähtöistä palvelua, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Suosittelen Joensuun Kotimaisemaa kaikille kotiaan myyville lämpimästi.
Atso K
Atso K
18:12 25 Nov 22
5 tähteä tässä erityisesti kokemuksen tuomasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeen huomioimisesta. Ajankohta asuntomme myyntiin ei ollut otollinen mutta lisämarkkinointi kuvin ja kohteen esittelyn vuoksi toi hyvän lopputuloksen. Suosittelen kaikille tätä firmaa!
Jari Puhakka
Jari Puhakka
08:16 10 Nov 22
Hienosti ja asiantuntevasti meni kaikki talokauppaan liittyvät asiat. Sähköinen asioiden hallinta joka mielestäni on nykypäivää on tässä yrityksessä hallussa. 3-D kuvannus kohteesta oli todella hienoa katsottavaa.
See All Reviews
js_loader

Kaikki tämä markkinointi kuuluu välityspalkkion hintaan ja tuotetaan ilman erillisiä kustannuksia asunnon myyjälle. Periaatteemme on, että välityssopimuksen hinnan ei tule nousta sen vuoksi, että saat parempaa markkinointia vauhdittamaan asunnon myyntiä.

Myyntiaikamme Joensuun alueella vuonna 2022 oli 44 päivää, joka on 58 päivää vähemmän kuin välitysliikkeillä keskimäärin (102 päivää, KVKL:n hintatilasto 1/2023).

Ota yhteyttä nyt ja varaa tapaaminen!

tai

Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella: