Varaa maksuton tapaaminen!

Omakoti- ja paritalot

Välityspalkkio 2,5%

Minimilaskutus 4 500 € (sis. alv)

(sis. alv ja asiakirjakustannukset)

Osakehuoneistot

Välityspalkkio 2,5%

Minimilaskutus 3 500 € (sis. alv)

(sis. alv ja asiakirjakustannukset)

Tarjoamme kattavan välityspalvelun Joensuun seudun, Kontiolahden ja Liperin alueella. Katso hinnastomme kokonaisuudessaan tästä. Yli 20 km Joensuun keskustasta sijaitsevat ja tavanomaisesta poikkeavat välityskohteet hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Välityskohteidemme myynti toteutetaan uudella tavalla. Tarjoamme ensimmäisenä Pohjois-Karjalassa modernin välityspalvelun asunnon myyntiin – tuotamme uusimmalla teknologialla jokaisesta kohteesta näyttävän virtuaalisen 3D-taloesittelyn, laadukkaat videoesittelyt, ammattivalokuvauksen ja ilmakuvamateriaalit.

Myös asiakkaiden kertoman mukaan, meistä taidetaan tykätä!

Joensuun Kotimaisema Oy LKV
5.0
Perustuu 24 arvioon
powered by Google
Erika Tanskanen
Erika Tanskanen
16:19 29 Dec 23
Erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun. Asiantunteva, luottamuksellinen
Anu Puhakka-Tanskanen
Anu Puhakka-Tanskanen
15:31 29 Dec 23
Ystävällinen ja asiakkaastaan huolta pitävä palvelu. Useiden kiinteistöjen kanssa tehry kauppaa ja olen jokaiseen kauppaan tyytyväinen
Anne Kinnunen
Anne Kinnunen
16:46 28 Nov 23
Kiitos Joensuun Kotimaiseman Tuula Sahlmanille sujuvasta ja korkealla ammattitaidolla hoidetusta asuntokaupasta. Asunto myytiin vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta kahdessa viikossa.Toiveitani kuunneltiin tarkasti ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla myynnin etenemisestä. Pystyin luottamaan asian täysin Tuulan osaaviin käsiin vaikka itse asun toisella paikkakunnalla. Saamani suositus Tuulan ammattitaidosta piti täysin paikkansa. Kiitos yhteistyöstä!
Lauri Tukiainen
Lauri Tukiainen
12:10 19 Sep 23
Ammattitaitoista välityspalvelua Joensuun talousalueella. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja yhteistyö toimi moitteetta. Asunnon myynti saatiin hoidettua 100% etänä aina toimeksiannon tekemisestä kauppakirjojen allekirjoitukseen. Iso kiitos Joonas ja koko Kotimaiseman porukka!
Anniina Harinen
Anniina Harinen
21:47 05 Sep 23
Kaupat sujuivat jouhevasti ja ammattitaidolla.
Laura Tikkanen
Laura Tikkanen
17:17 28 Aug 23
Erottuu todellakin edukseen Joensuussa!
Ville Venäläinen
Ville Venäläinen
17:28 27 Jul 23
Petra N-R
Petra N-R
02:18 03 May 23
Pekka Pasanen
Pekka Pasanen
07:47 23 Dec 22
Markkinointi nykyaikaista 3D-kuvineen ja esittelyineen. Yritys satsannut tähän paljon ja se osoitti minulle arvostusta asiakasta kohtaan. Joonas toimi koko prosessin ajan ammattitaitoisesti ja tunsin koko ajan homman olevan hyvissä käsissä.
Juha Lötjönen
Juha Lötjönen
17:08 22 Dec 22
Asunnon myynti onnistui kuin elokuvissa! Myyntikuvat olivat todella laadukkaat ja välittäjä hoiti oman hommansa todella ammattimaisesti ja huolella. Asunto menikin kaupaksi alle viikossa.
Emmi Honkanen
Emmi Honkanen
18:39 14 Dec 22
Saimme Joensuun Kotimaisemalta asiantuntevaa, turvallista ja asiakaslähtöistä palvelua, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Suosittelen Joensuun Kotimaisemaa kaikille kotiaan myyville lämpimästi.
Atso K
Atso K
18:12 25 Nov 22
5 tähteä tässä erityisesti kokemuksen tuomasta asiantuntemuksesta ja asiakkaan tarpeen huomioimisesta. Ajankohta asuntomme myyntiin ei ollut otollinen mutta lisämarkkinointi kuvin ja kohteen esittelyn vuoksi toi hyvän lopputuloksen. Suosittelen kaikille tätä firmaa!
Jari Puhakka
Jari Puhakka
08:16 10 Nov 22
Hienosti ja asiantuntevasti meni kaikki talokauppaan liittyvät asiat. Sähköinen asioiden hallinta joka mielestäni on nykypäivää on tässä yrityksessä hallussa. 3-D kuvannus kohteesta oli todella hienoa katsottavaa.
Katso kaikki arvostelut
js_loader

Kaikki tämä markkinointi kuuluu välityspalkkion hintaan ja tuotetaan ilman erillisiä kustannuksia asunnon myyjälle. Periaatteemme on, että välityssopimuksen hinnan ei tule nousta sen vuoksi, että saat parempaa markkinointia vauhdittamaan asunnon myyntiä.

Kuukausittain 3D-esittelyissämme vierailee yli tuhat asiakasta tutustumassa myytäviin koteihin!

Haluaistiko hyödyntää alan parhaan markkinointimateriaalin ja kokeineiden ammattilaistemme markkinatuntemuksen?

Ota yhteyttä nyt ja varaa maksuton tapaaminen!

tai

Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella:

Varaa maksuton tapaaminen
tällä lomakkeella: